Kanelsnurr



I dag har jeg baket kanelsnurrer - tursndag i morgen, og da er det godt med noe i ryggesekken!

Jeg har tatt utgangspunkt i den ste grunndeigen jeg har brukt blant annet her: (http://nyt.blogg.no/1360584578_skolebrd_med_vaniljek.html)

Som dere ser har jeg hornsalt i deigen - og det er viktig at det ikke brukes mer enn 1/2 ts s det ikke setter smak, likevel gir det ekstra hevet og luftig deig.

i tillegg har jeg denne gangen tilsatt 1 ss toro "ferskere bakst" - jeg er ikke sponset, men nsker teste ut produktet og om det gir noen effekt!

La deigen heve i 30 minutter -

kjevldeigen til et rektangel (beklager uklart bilde)

Smr p ca 75 gr romtemperert margarin

og str p sukker og kanel




Rull deigen sammen til en plse - denne gangen nsket vi store kanelsnurrer, og rullet derfor fra kortsiden. Dersom du nsker mindreog flerekanelsnurrer, ruller du fra langsiden.

For store kanelsnurrer - skjres det skiver p 1,5 - 2 cm brede skiver

Legg over p et stekebrett


Og klem lett over snurrene s hyden er 1-1,5 cm

Sett s til heving i ytterligere 30 minutter

Stekes p 180 grader til de er gylden brune - ca 12-15 min






Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Nyt!

Nyt!

28, Sarpsborg

Mat som hobby, og nsker dele noen erfaringer og gode matopplevelser. Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits