sjokoladehjerter med karamell



I dag har jeg laget karamellhjerter

Del opp 80 gr mrk sjokolade og 80 gr melkesjokolade - smeltes.

Fyll hjerteformene med smeltet sjokolade s sjokolade dekker bunn

Ta 100 gram smr, 100 gram sukker, 1 ss golden syrup

- kokes til en javn rre uten sukkerkrystaller

til den blir lys gylden

Tilsett st kondensert melk, og la den koke til nsket karmamellfarge

- jo lengere den koker, og fastere blir den.



etter 20-30 minutter har jeg ftt nsket farge og konsistens

Avkjl karamellfyllet p aluminiumsfolie i ca 1 time, og trill kuler som passer i formene,

bruk resten av den smeltede sjokoladen over karamellkulene.

Pass p at alle sider dekkes av sjokolade.

Dersom du nsker, kan du ogs trykke mer karamell i enkelte former for variasjon.

Da blir det det karamell med sjokoladetopp


Oppbevares i kjleskap

Nyt!


9 kommentarer

Ingolv

01.03.2013 kl.19:59

nyt: Fin blogg :)

Leawilson

01.03.2013 kl.20:01

Hei! Fin blogg!

Hadde blitt glad om du la igjen en komentar i min blogg <3 leawilson.blogg.no

Tusen takk ! <3

Therese Nybu

01.03.2013 kl.20:02

Wow! det s jo s godt og enkelt ut da :D:D Jeg legger deg til som venn, mer snne oppskrifter. Er s kos lage sitt eget godt :P :P

Lilli

01.03.2013 kl.20:21

nam :D

Ida-Michelle

01.03.2013 kl.20:35

Nr jeg prver meg p snne blir de alltid delagt fordi formen vr er av hardplast og da blir de knust.. Kjempekjipt! Men dine var jo vellykket, og s kjempegode ut ♥

Nyt!

01.03.2013 kl.20:57

Therese Nybu: s hyggelig hre at du liker den type oppskrifter. Flere kommer :)

Nyt!

01.03.2013 kl.20:58

Ida: jeg har silikonform.. Min er kjpt p panduro, men finnes helt sikkert flere steder. Da er de veldi enkle ta ut av formen!

Nyt!

01.03.2013 kl.20:59

Lilli: tusen takk

Nyt!

01.03.2013 kl.20:59

Leawilson: takk for det :) skal titte nnom bloggen din!

Skriv en ny kommentar

Nyt!

Nyt!

28, Sarpsborg

Mat som hobby, og nsker dele noen erfaringer og gode matopplevelser. Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits