Stekte glassnudler

 

I dag har jeg laget stekte glassnudler - det er enkelt, billig og veldig godt. Et fint alternativ til middag i hverdagen, eller som tilbehør. Ingredienser kan velges etter smak, men jeg har i dag valgt et alternativ jeg synes er godt både alene og som tilbehør.

Denne oppskrifter er for en persjon til middag, og kan brukes til to persjoner som tilbehør. Øk mengden etter ønske!

Du trenger:

Glassnudler

Hodekål

Gulrot

Kylling

sweet- og hot chili saus

 

Ta ønsket mengde glassnudler og legg i vann - og la de ligge i minst 30 minutter.

I mens:

kutt opp  en stor gulrot og ca 100 gr hodehål i små, tynne staver ( ca 2-3 cm lange, ca 0,5 cm tykke)

 

Del opp ca 100 gram kylling

 

Tilsett stavene med hål og gulrot når kyllingen begynner bli hvit - la blandingen surre til kyllingen er gjennomstekt



Klipp opp glassnudlene, og tilsett i blandingen. Bland alt sammen, og la det surre på svak varme i ca 10 minutter





Server med chilisaus etter ønske

 

Nyt!

 

2 kommentarer

Ann Hege

13.11.2014 kl.08:11

Ingen krydder eller salt når kyllingen stekes? Chilisaus er det det samme som sweet & sour saus?

Nyt!

30.12.2014 kl.22:16

Ann Hege: Jeg bruker sjelden salt eller annet krydder når jeg steker.. Jeg tilsetter evt i hele retten mot slutten, men det er selvsagt smak og behag. Jeg brukte en chilisaus som jeg mener het hot-sweet chilisaus, men det er jo også hva man foretrekker.

Skriv en ny kommentar

Nyt!

Nyt!

30, Sarpsborg

Mat som hobby, og ønsker dele noen erfaringer og gode matopplevelser. Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits