Vårruller med stekte glassnudler

 

Vårruller med stekte glassnudler er i mine øyne god mat, med ingredienser du alltid kan ha tilgjengelig. Denne middagen er noe vi sjelden lager, men ofte gleder oss til å spise.

Vårrullene kan serveres blant annet alene med dip, med ris eller som her med glassnudler.

Oppskrift på glassnudler finner du her: (http://nyt.blogg.no/1362595333_stekte_glassnudler.html) jeg anbefaler at du leser denne oppskriften først!

 

Du trenger:

karbonadedeig

hodekål

gulrot

kylling (kan sløyfes)

vårrull ark (finnes i frysedisken i butikker med godt utvalg eller utenlandske butikker)

salt

pepper

sweet chili

hot chili

stekesmør

salt

pepper

aromat

 

Helt først legges glassnudler i vann, og legg vårrull arkene på benken for å tines. (arkene kan tines og fryses mange ganger) 

 

Del opp gulrot og hodekål i staver -

bruk 2 middels store gulrøtter til både

150 gr hodekål i strimler

(dette er ingredienser til både glassnudler og vårruller)

 

Stek 100 gram karbonadedeig per person (gir tre store vårruller) - brunes, og ca 1/3 av de kuttede grønnsakene tilsettes den brunede karbonadedeigen og la det surre - tilsett 1/2 ts hot chilisaus og 1 ts sweet chilisaus og godt med krydder (salt, pepper, aromat) ( resten av grønnsakene skal tilsettes i glassnudlene)



 

Surres til grønnsakene er blanke, og karbonadedeigen er gjennomstekt


Ta frem vårrull arkene og skill ett ark fra resten, men pass på så de ikke revner. Sitter de godt, bruk vann å fukte arkene med.

Legg et ark på et rent glasshåndkle, og pensle det godt med vann. Dette gjøre arkene bevegelige for bretting av vårruller



Legg 2 toppede ss av karbonadedeig-blandingen som på bildet under

Brett hjørnet over fyllet

og brett hjørnene på sidene inn over fyllet

rull resten av arket med fyllet mot det ubrettede hjørnet så det formes som en vårrull

Gjør alle vårrullene klare, og legg de på et stekebrett

Pensles med olje, og stekes på 200 grader til de er gyldne. Ca 15-20 minutter. Obs at de ikke brenner seg!

Litt ujavn overflate her, men prøv deg frem :)





Server med stekte glassnudler og nyt!

6 kommentarer

Jenny

12.03.2013 kl.20:48

Det så veldig godt ut! Aldri lagd slik selv, men kanskje det blir :)

Ida

12.03.2013 kl.20:51

Nå ble jeg skikkelig sulten, vårruller er så godt! Spesielt vegetar.

thuvat

12.03.2013 kl.20:54

Wow! Det så skikkelig godt ut!

Lilli

12.03.2013 kl.21:16

Nam :D

kristinerosok

12.03.2013 kl.21:18

Pleier å lage vårruller selv. Det er så godt :)

sarah

12.03.2013 kl.21:25

Frister!;)

Skriv en ny kommentar

Nyt!

Nyt!

28, Sarpsborg

Mat som hobby, og ønsker dele noen erfaringer og gode matopplevelser. Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits