skinkesalat

 

I dag har jeg laget en skinkesalat med råvarer fra kjøleskap og skap. Bruk det du har tilgjengelig.

 

Det var ikke mye rester igjen i skapene i dag, men viser et eksempel under:

 

Del opp litt salat

Mais

kokt skinke, deles i biter

litt dressing

noen nøtter

tilsett f.eks også paprika, ananas, revet ost, stekt champinjong, kokt egg, reker

 

Noen av mine tips for planlegging av måltider - og økonomien:

- kjøp skivet kokt skinke istedenfor oppdelt salatskinke. Salatskinken er god, men kokt skinke kan brukes BÅDE  som pålegg og på samme måte som salatskinke

 

Spis som den er, eller server med nystekt rundstykke!

 

Nyt!

 



 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Nyt!

Nyt!

28, Sarpsborg

Mat som hobby, og ønsker dele noen erfaringer og gode matopplevelser. Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits