Indrefilet med søtpotetpure'



Noen dager er til for å nytes, og hvorfor ikke slå på stortrommen med en bedre hjemmelaget middag. I dag kommer min versjon av indrefilet med søtpotet.

 

Søtpotetpure:

skrell og del søtpoteten i terninger

kok opp med melk - spe med litt om gangen etter behov. Det skal ikke være mye væske, men pass på at det ikke brenner seg

kok til potetene lett deler seg

tilsett salt og pepper

knus potetene til en fin/klumpefri masse - jeg bruker kenwood

tilsett en liten ss meierismør

og tyrkisk yoghurt til ønsket konsistens (tyrkisk yoghurt kan erstattes med fløte)

 

Asparges:

kok opp lettsaltet vann

legg i asparges og la det fosskoke i to minutter

Asparges er absolutt best dersom de fortsatt er sprø - sørg derfor for at de ikke kokes for lenge

 

Indrefileten:

stekt i grillpanne med godt smør og litt salt og grovmalt pepper

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Nyt!

Nyt!

28, Sarpsborg

Mat som hobby, og ønsker dele noen erfaringer og gode matopplevelser. Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits